1. Nieuws

Tips plaatsen vacature

De website richt zich op een goede vindbaarheid van uw vacatures op internet, zowel via zoekmachines als via de Social Media. Onderstaand treft u diverse tips aan voor plaatsen van een vacature.

Vacaturetitel

Het bereik van de vacature wordt mede bepaald door de titel. Probeer een titel te plaatsen die bezoekers uitnodigt de vacature te bekijken.  Een vacature met titel “invalkracht” zal minder bezoekers bereiken dan dezelfde vacature met titel “pedagogisch medewerker”. Beperk de titel tot maximaal 2-4 woorden.

Omschrijving

Plaats een vacaturetekst met een omschrijving van de organisatie en/of locatie, de functie, functie-eisen en/of de sollicitatieprocedure. Een lege omschrijving is tegen onze regels. Deze vacatures worden door onze bezoekers zeer beperkt gelezen.

Meerdere functies

Heeft u vacatures voor verschillende functies ? Verwerk deze niet in 1 vacature , maar splits deze in een vacature per functie. Hierdoor krijgt u een gerichter publiek en meer bezoekers.

Meerdere vacatures

Heeft u meerdere vacatures ? Plaats deze bij voorkeur niet allemaal tegelijk, maar verspreid deze. Dus beter drie dagen achter elkaar 1 vacature plaatsen, dan 3 vacatures op 1 dag.

Vullen velden

Vul zoveel mogelijk alle velden. Ook het adresveld met in ieder geval de straatnaam en plaats zodat de kandidaten kunnen zien hoe ver of dichtbij hun woning is.

Logo 

Om uw logo ook zichtbaar te krijgen bij doorplaatsing op Sociale media is het advies om het logo een grootte te laten hebben van minimaal 250*250 pixels