Werkgevers

Vertegenwoordigd u een werkgever? Bent u op zoek naar personeel ? Wilt u uw vacatures online plaatsen ? Wilt u daarbij besparen op uw kosten ? Leest u eens dit artikel rustig door.

Kosten

Laten we beginnen met een belangrijk punt : de kosten. Daar kunnen we u alvast mee geruststellen, die zijn er niet. Alleen de tijd die u investeert om uw bedrijfsprofiel(en) in te richten en de vacatures te plaatsen. Deelname is volledig gratis en u kunt onbeperkt vacatures plaatsen en sollicitaties ontvangen.

Bedrijfsprofiel

Belangrijk bij het werven van personeel: een volledig bedrijfsprofiel. U heeft de mogelijkheid meerdere bedrijfsprofielen aan te maken onder één account. Bijvoorbeeld omdat u meerdere bedrijven vertegenwoordigt, u de vacature graag per vestiging plaatst of u gebruik maakt van regio’s.

Bij het bedrijfsprofiel kunt u naast een omschrijving ook de links naar uw website en al uw sociale media profielen plaatsen. U verbeterd hiermee niet alleen de vindbaarheid van uw vacatures, maar ook de vindbaarheid van uw website door deze linkbuilding.

Op diverse plaatsen op de website worden bedrijfsprofielen getoond, zoals op de voorpagina of via overzichtpagina’s.

Vacature

Bij plaatsing van de vacature moet u een bedrijfsprofiel kiezen om de vacature aan te koppelen. Bij de plaatsing van de vacature is het mogelijk een emailadres op te geven waar de sollicitaties naar toe gaan. Dat kan dus een ander emailadres zijn dan het account waarmee u inlogt.

Beschikt u over een sollicitatieformulier op uw eigen website? Dan is het mogelijk de link naar dit formulier op te geven.  Ook kunt u de link naar vacature op uw eigen website opnemen.

Uitgelicht

De vacatures die u als werkgever op de website plaatst staan automatisch als uitgelicht. Daarmee is een duidelijk onderscheid ten opzichte van vacatures die afkomstig zijn van andere vacaturesites.

Beheer

U heeft als werkgever de beschikking over een Dashboard bedrijven. Hier is eenvoudig om uw bedrijfsprofielen te beheren (wijzigen, toevoegen etc). En een Dashboard vacatures voor het beheer van uw vacatures, zoals het wijzigien, verwijderen of dupliceren.

Werkgevers

Wij richten ons op vacatures in de branches waar kinderen op enig manier worden opgevangen. Dit zijn dus branches als de kinderopvang, welzijn, jeugdzorg en primair onderwijs.  Voor alle functies die in deze branches voorkomen, dus bijvoorbeeld als directeur, administratief medewerker, leraar, pedagogisch medewerker, nanny, gastouder of medewerker personeelszaken of bemiddeling.

Publiciteit

Niet alleen worden de vacatures geplaatst op onze website, ook worden deze getoond op onze Facebookpagina (> 16.000 volgers), Twitter, Linkedin en diverse websites. Ook besteden wij regelmatig aandacht aan bedrijfsprofielen van de deelnemende werkgevers.

XML-feed

Beschikt u over een XML-feed van vacatures, bijvoorbeeld om deze aan te melden bij Indeed of andere websites? In de meeste gevallen kunnen wij deze ook opnemen op onze website, zodat uw vacatures automatisch worden geplaatst.

Vereist

U heeft veel mogelijkheden op onze website en dat allemaal gratis. Ëén van de weinige vereisten is dat bij plaatsing van een vacature dat de vacaturetekst volledig wordt geplaatst zodat de bezoekers een goed inzicht hebben in de vacature. Vacatures waarbij alleen verwezen wordt naar een andere website of waarbij alleen wordt opgeroepen een andere website te bezoeken worden verwijderd.

Totaal aanbod

Wij streven ernaar een totaal aanbod van vacatures aan de bezoekers van de vacaturebank te geven. Hiertoe worden ook vacatures vanuit andere kanalen automatisch geplaatst. De vacatures die u plaatst op de vacaturebank voor de kinderopvang staan altijd als uitgelicht en genereren daardoor meer aandacht.

Werkwijze

In een paar stappen staat uw vacature online:

Hierna is het mogelijk onbeperkt uw vacatures te plaatsen.