Plaats je een vacature op de vacaturebank voor de kinderopvang, dan is deze standaard gewoon uitgelicht. Iedere vacature krijgt dezelfde behandeling en aandacht. Zo worden alle vacatures geplaatst op sociale mediaprofielen en zijn deze dus zichtbaar voor de > 19.000 volgers van onze Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Mastodon, Pinterest, Tumblr profielen. En komen deze tevoorschijn bij Google Nieuws, Google for Jobs en worden deze getoond op diverse websites, zoals Kinderopvang-Wijzer.nl.

Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden om aan employment branding te doen. Zo heb je standaard gewoon je eigen bedrijfspagina, die je zelf kan vullen en beheren. En er is geen beperking in het aantal vacatures, of je er nu 1, 10, 100 of 1.000 plaatst. Beschikt je organisatie over een XML-feed ? Dan kunnen we gewoon de vacatures automatisch inlezen.

De vacature blijft maximaal 30 dagen op de website staan, een langere duur heeft ook weinig zin. Één week voor het einde sturen we een waarschuwing zodat de vacature opnieuw geplaatst kan worden en weer de aandacht krijgt die het verdient.

En daarvoor hoef je geen vacaturepakket van honderden of zelfs duizenden euro’s voor aan te schaffen. Dat is gewoon gratis, sinds 2009.

Account aanmaken

Maak snel een account aan!

  • Stap 1 : voeg een bedrijfsprofiel toe. Het emailadres wat u daar opgeeft is uw inlogmail.
  • Stap 2 plaats de vacature.
  • Stap 3 : voordat vacature gepubliceerd wordt, dien je eenmalig een werkgeverspakket (Werkgeverspakket Onbeperkt Vacatures Plaatsen) te selecteren en te “bestellen”. Dit is alleen nodig voor controle en om de instelling goed te verwerken.
  • Stap 4 : de vacature staat online en komt zichtbaar op onze sociale mediaprofielen (> 19.000 volgers).