Bedrijf toevoegen

Voordat u de allereerste keer uw vacatures gratis kunt plaatsen dient u in ieder geval één bedrijfsprofiel aan te maken. Bij het aanmaken van dit profiel wordt gelijk uw account aangemaakt.

Onderaan deze pagina treft u ook een “vraag en antwoord” aan met ook enkele tips. 

Aan dit mailadres wordt het account gekoppeld, gebruik bij voorkeur een algemeen adres, zoals info@, HR@, personeelszaken@. Bij de vacatureplaatsing is het altijd mogelijk een andere mailadres op te geven voor ontvangst sollicitaties.
+ Voeg extra info toe Geef eventueel informatie over de oprichtingsdatum, aantal locaties, aantal medewerkers, enz.

De Voorwaarden en condities zijn hier te lezen..

Bekijk onderstaande vraag/antwoorden en tips

Hoe maak ik een account aan voor het plaatsen van vacatures?

Uw account wordt aangemaakt door de eerste keer een bedrijfsprofiel aan te maken. Het door u opgegeven emailadres is dan het mailadres waarmee u inlogt. Bij de plaatsing van vacatures kunt u een andere mailadres opgeven waarop de sollicitaties binnen moeten komen. Na aanmaken van het bedrijfsprofiel kunt u beginnen met het plaatsen van een vacature.

Zijn er meer bedrijfsprofielen mogelijk onder één account?

Ja zeker, nadat u één inlogaccount heeft aangemaakt kunt u meerdere bedrijfsprofielen maken. Bijvoorbeeld omdat uw organisatie bestaat uit meerdere juridische entiteiten, of omdat uw organisatie is ingedeeld in verschillende regio’s of uit verschillende opvangvormen. Of omdat u als recruiter werkzaam bent voor meerdere organisaties.

Waarom is het belangrijk om het bedrijfsprofiel goed te vullen?

Voor de kandidaat-werknemers is dit uw visitekaartje. Een goed en volledig ingevuld bedrijfsprofiel geeft de kandidaat-werknemer al een goed beeld van uw organisatie. Ook kan deze dan snel uw website opzoeken, of de sociale mediaprofielen om een nog beter beeld te krijgen.

Mag ik een link naar mijn website opnemen?

Ja zeker. U heeft de mogelijkheid een link op te nemen naar uw eigen website. Ook kunt u de links opgegeven van bijvoorbeeld Linkedin, Facebook, Pinterest, Instagram, Twitter en veel meer. Dit zorgt dus ook voor verbetering van de vindbaarheid van uw profielen en website.