1. Nieuws

Chapeau Kinderwerk – bekijk de vacatures

Bent u op zoek naar een baan ? U treft hier ook vacature(s) aan van Chapeau Kinderwerk. Deze werkgever is ook te vinden als werkgever bij de vacaturebank voor de kinderopvang. 

Chapeau Kinderwerk

Ook op zoek naar sollicitanten voor uw vacature? Door hier een vacature te plaatsen komt deze niet alleen in onze vacaturebank en website, maar ook op onze Facebookpagina met circa 17.000 volgers, Twitter, Linkedin, Instagram, Google Vacatures en bij diverse andere websites.

Ook uw bedrijf toevoegen ?

In een paar stappen staat uw bedrijsprofiel en vacature online. Daarna kunt u altijd gratis en onbeperkt vacatures blijven plaatsen.

 1. Ga naar Bedrijf toevoegen
 2. Vul uw bedrijfspofiel in 
 3. Plaats uw eerste vacature
 4. Selecteer en bestel eenmalig het gratis werkgeverspakket
 5. Uw bedrijsprofiel en vacature staat online

 

Wat mag er op uw bedrijfsprofiel ?

Veel, om er een paar te noemen:

 • Uitgebreide bedrijfsomschrijving
 • Link naar uw website
 • Link naar uw Facebook, Twitter, Linkedin, Instragram, Pinterest
 • Een logo of afbeelding 
 • Link naar Youtube
 • Meerdere bedrijfsprofielen, bijv. per entiteit, regio of locatie
Deelname aan deze vacaturebank kost u : € 0,00 / niets / nada / noppes / nihil / zero / nul komma nul. Het plaatsen van vacatures is dus gratis / kosteloos / om niet / vrij . (oke, een beetje van uw tijd voor het plaatsen)
pexels pixabay 259234 scaled
VacatureKinderopvang.nl
De vacaturebank sinds 2009
uitgelicht

Uw vacature uitgelicht ?

Uw vacatures op de vacaturebank voor de kinderopvang worden altijd uitgelicht. Ook daar hoeft u niets voor te betalen of te doen. Dat is gewoon onze standaard.

Tips voor plaatsen van uw vacature!

Als de originele vacaturebank voor de kinderopvang zijn wij al sinds 2009 actief. Wij helpen u niet met de selectieprocedure voor uw organisatie, maar wij delen wel graag onze kennis om het bereik van uw vacatureplaatsing te optimaliseren.  

Tips
opvang van kinderen

Voor welke branches?

Onze vacaturebank richt zich met name op branches die actief zijn bij de opvang van kinderen. Dus voor organisaties die actief zijn in de kinderopvang, jeugdzorg, welzijn maar ook primair onderwijs (basisscholen). 

Voor welke functies?

U treft banen aan voor functies als pedagogisch medewerker, groepshulp, pedagogisch coach, locatiemanager, leerkracht, administratief medewerker, gastouders, nanny, leraar, juridisch medewerker, medewerker bemiddeling en veel meer.    

opvang van kinderen