1. Informatie

Gratis vacatures plaatsen

Bestaat dat nog ? Is het nog mogelijk om volledig gratis vacatures te kunnen plaatsen?

Het antwoord is heel simpel : JA. Dat kan zeker nog bij VacatureKinderopvang.nl. Zonder addertjes onder het gras als “eerste gratis, volgende betalen”, of vacature gratis maar wel betalen om een sollicitatie te mogen inzien.

Het is heel simpel : op deze website plaats u gratis, kosteloos en onbeperkt uw vacatures.

Deze website richt zich op o.a. de branches kinderopvang, welzijn, jeugdzorg of primair onderwijs. Dus banen gericht op de opvang van kinderen en alle andere functies die de werkzaamheden mogelijk maken voor de opvang. Als pedagogisch medewerker, nanny, gastouder, leerkracht, pedagogisch coach, locatiemanager, directeur, lerarenassistent, medewerker personeelszaken en vele andere functies.

Deze vacatures worden ook geplaatst op onze Facebookpagina, met ruim 16.000 volgers heeft u dus gelijk een groot en doelgericht publiek. Daarbij ook nog plaatsing op Twitter en bij diverse websites.

Uitgelichte vacature

Uw vacature uitgelicht op onze website? Plaatst u vacatures op onze website, dan zijn deze altijd uitgelicht. En natuurlijk kost het u niets.

Bedrijfsprofiel

Natuurlijk wilt u ook uw organisatie kunnen voorstellen via een bedrijfsprofiel. Ook dat is volledig gratis. U kunt hier uw bedrijf omschrijven en ook al uw links plaatsen naar uw website, Twitter, Facebook, Linkedin, Instagram en andere Social media profielen die u heeft. Moet u dan hier voor betalen ? NEE, ook dit volledig gratis. Sterker nog : heeft u meerdere juridische entiteiten kunt ook meerdere bedrijfsprofielen aanmaken.

XML

Heeft u meerdere vacatures en zijn deze beschikbaar als XML-feed ? Wij kunnen deze in de meeste gevallen inlezen en automatisch plaatsen op onze website. U bent dan altijd uptodate. Dient u hier dan voor te betalen ? Antwoord is weer : NEE.

Waarom probeert u het niet eens uit ?