Plaats vacature

Plaats hier uw gratis vacature. Bestemd voor o.a. de branches kinderopvang, welzijn, jeugdzorg of onderwijs. Beschikt u nog niet over account ? U dient eerst minimaal één bedrijf hebben toegevoegd. Uw werkgeversaccount wordt dan gelijk aangemaakt.

Onderaan deze pagina treft u ook een “vraag en antwoord” aan met ook enkele tips. 

Selecteer uw gratis werkgeverspakket

  • Nog niet eerder een pakket besteld ? Bestel dan eenmalig uw gratis pakket, waarna u ook gratis en onbeperkt vacatures kunt plaatsen:

Bekijk onderstaande vraag/antwoorden en tips

Hoe werkt het plaatsen van een vacature?

Na invullen van de velden, kies “Ga verder met plaatsen” (vlak boven deze FAQ) en bekijk het voorbeeld. U kunt deze dan nog aanpassen. Bent u echter tevreden, kies dan “verder met plaatsen“. U komt dan op de pakketpagina. Heeft u al eerder een werkgeverspakket besteld? Dan klikt u rechts bovenin gelijk op “verstuur“. Is het de eerste keer dat u een vacature plaatst, moet u eenmalig een bestelprocedure doorlopen voor een (gratis) werkgeverspakket. Kies daarna op “verstuur

Is de vacature gelijk zichtbaar op de website?

Als u alle stappen heeft doorlopen is deze gelijk zichtbaar op de website.

Is de vacature gelijk zichtbaar op de sociale mediakanalen?

Nee, deze is niet gelijk zichtbaar, maar meestal wel redelijk snel. We plaatsen 1 keer per 15 minuten de vacatures door, dus het hangt af van het aantal nieuwe vacatures.

Wordt de foto bij de vacature meegenomen naar de sociale mediakanalen?

Ieder sociale mediakanaal hanteert een eigen standaardformaat voor foto’s. Voldoet de foto dus niet aan hun voorwaarden, dan is deze ook niet zichtbaar. Zorg dus voor een foto die minimaal 250 * 250 pixels groot is (liever nog groter).

Mag in de omschrijving alleen een link worden opgenomen naar mijn website?

Nee, in de omschrijving van de vacature dient een volledige omschrijving opgenomen te worden. De kandidaat-werknemers dienen dus de vacature op onze website te kunnen lezen. Bij de manier van solliciteren kunt u wel de link plaatsen naar de originele vacature. In uw bedrijfsprofiel kunt u de link opnemen naar uw website(s) en sociale media.

Tip : een leuke foto

Een leuke en afwisselende foto trekt (veel) meer aandacht op de sociale mediakanalen.

Tip : een leuke titel

De titel is meestal het eerste wat een kandidaat ziet. Het is zeker niet makkelijk, maar probeer eens te variëren.

Tip : de eerste alinea’s

Bij de sociale mediakanalen ziet de kandidaat alleen de eerste alinea’s. Op basis van deze tekst besluit deze om de vacature verder te lezen. Denk hier eens extra over na.

Tip : plaatsingsmoment

Het moment van plaatsing kan invloed hebben of de vacature vaak bekeken wordt op de sociale mediakanalen. In de middag en avond of op een regenachtige zondag zijn er meestal meer mensen online actief.

Tip : meerdere vacatures

Het is wel tijdbesparend om meerdere vacatures tegelijk te plaatsen. Maar het is niet echt bevorderlijk om een groot bereik te creëren. Stel : u plaatst 5 vacatures in eens. Bezoekers zien dan meestal alleen de recentste van deze 5. De overige 4 worden dan meestal overgeslagen en trekken dus minder aandacht. Verdeel deze plaatsing over de week heen.

Tip : vacatures samenvoegen? Niet doen!

Heeft u meerdere vacatures samengevat in in 1 vacature? Dan is het ook maar 1 plaatsing en 1 keer aandacht. Voor de kosten hoeft u het niet te doen, bij ons mag u onbeperkt vacatures plaatsen. Geef iedere vacature de aandacht die het verdient.

Tip : geautomatiseerd plaatsen

Beschikt uw organisatie over een XML feed, bijvoorbeeld voor plaatsing vacatures op Indeed, dan kunnen wij in de meeste gevallen ook automatisch uw vacatures plaatsen. Stuur ons uw XML feed, dan stellen wij dat voor u in, gewoon gratis natuurlijk.