Plaats hier uw gratis vacature. Bestemd voor o.a. de branches kinderopvang, welzijn, jeugdzorg of onderwijs. Beschikt u nog niet over account ? U dient eerst minimaal één bedrijf hebben toegevoegd. Uw werkgeversaccount wordt dan gelijk aangemaakt.

Bij het plaatsen van de vacature kiest u eenmalig voor het gratis werkgeverspakket. Daarna kunt u gratis en onbeperkt vacatures plaatsen.

Selecteer hier uw bedrijfsprofiel door minimaal 3 tekens te typen. U dient minimaal 1 bedrijfsprofiel gepubliceerd te hebben.
Probeer te variëren in de titel. Dit is het eerste wat de bezoekers zien op onze sociale media en bepaalt vaak al of de vacature bekeken wordt.
Een volledig ingevuld adres geeft een betere weergave op de kaart en bij Google Vacatures. Per locatie één aparte vacature plaatsen U bereikt hiermee een beter bereik.
Wat is het type dienstverband ?
Selecteer de functie. Het is mogelijk meerdere functies te selecteren. Zo is er een functie "kinderopvang" , maar ook "pedagogisch medewerker" (en versie KDV of BSO)
Geef een omschrijving van de vacature. De eerste alinea is het eerst zichtbaar bij doorplaatsing op onze sociale mediaprofielen, dus zeer belangrijk. Een volledig ingevulde omschrijving trek meer bezoekers. Het is niet toegestaan alleen te linken naar uw eigen website.
Wat is het minimale bruto salaris per maand (bij voltijds contract)
Wat is het hoogste bruto salaris per maand bij deze functie? (bij voltijds contract)
Wat is het aantal uur per week waarvoor het contract wordt afgesloten
Welke CAO is van toepassing op deze functie
Omschrijf met een paar woorden welke extraatjes er buiten de CAO geboden wordt
Wat is het gewenste carrièreniveau voor deze functie
Wat is het minimale opleidingsniveau voor deze functie
Is bewijs noodzakelijk / gewenst voor deze functie
Is bewijs noodzakelijk / gewenst voor deze functie
U kunt hier een e-mailadres invullen waarop u de sollicitaties wilt ontvangen, het mag ook een linkadres zijn naar de vacature op uw eigen website. Let op : dit mag dus geen algemeen website adres zijn.
Deadline voor nieuwe kandidaten. De vermelding eindigt automatisch na deze datum of na 30 dagen na publicatiedatum.

Breng anderen op de hoogte en deel deze pagina