Het plaatsen van vacatures is in 2022 ook weer gewoon gratis. Of u 1 of 100 vacatures plaatst, er zijn geen kosten aan verbonden. Net als in de jaren 2009 tot en met 2021 (en ook de jaren na 2022!). VacatureKinderopvang is sinds 2009 de vacaturebank voor branches waar kinderen worden opgevangen (kinderopvang, primair onderwijs, jeugdzorg en welzijn). Voor functies als pedagogisch medewerker, pedagogisch coach, locatiemanager, leerkracht, groepshulp, gastouder en veel meer.

Vacatureplaatsing

De vacatures op de website worden ook geplaatst op Facebook, Linkedin, Twitter, andere websites en op Instagram (bij gebruik van voor Instagram geschikte foto). Hiermee bereikt u al circa 20.000 volgers van de vacaturebank.

Bedrijfsprofiel

U kunt uw organisatie presenteren in uw bedrijfsprofiel met een omschrijving van uw bedrijf, links naar uw sociale mediaprofielen en website. Vertel de kandidaten waarom zij bij uw organisatie horen te werken, wat uw organisatie aantrekkelijk maakt.

U kan ook gewoon meerdere bedrijfsprofielen aanmaken, bijvoorbeeld voor meerdere juridische entiteiten, of regio’s of voor iedere locatie. Het kost u niets.

Hoe te starten?

Een account aanmaken als werkgever (of recruitmentbureau) ? Ga naar menukeuze “Bedrijf toevoegen” en voeg uw bedrijf toe. Er wordt automatisch een account aangemaakt op het mailadres wat u daar opgeeft. Vervolgens kunt u uw eerste vacature plaatsen, hierbij dient u ook de eerste keer een werkgeverspakket (Werkgeverspakket Onbeperkt Vacatures Plaatsen) te selecteren en te bestellen waarmee u gratis en onbeperkt vacatures kunt plaatsen.

Na plaatsing van de 1e vacature kunt u steeds het bestaande pakket selecteren voor plaatsen van de volgende vacatures.