1. Nieuws

Ben jij op zoek naar collega’s?

Jij bent vast wel op zoek naar collega’s, of niet soms? En zie jij nog niet de vacatures van jouw organisatie op de vacaturebank voor de kinderopvang staan? Dat is toch jammer, want dan missen ze toch wel de voordelen van plaatsing bij VacatureKinderopvang.nl. Wijs je manager of de afdeling personeelszaken dan op de mogelijkheden van de vacaturebank voor de kinderopvang en deel dit bericht.

Wat kost het ?

Niets dus. Deelname aan VacatureKinderopvang.nl is volledig gratis.

Wat levert het op ?

Een groot bereik van voor de vacature(s). Niet alleen staat de vacature op de website, deze wordt ook doorgeplaatst op onze Sociale Mediaprofielen, zoals Facebook (> 16.900 volgers), Twitter (>1.300), Linkedin. Daarbij is de vacature zichtbaar op andere websites en komt deze tevoorschijn bij Google Nieuws.

Hoe vacatures te plaatsen ?

Veel organisaties beschikken al over een XML-feed met de vacatures, bijvoorbeeld voor aanlevering aan Indeed of andere vacaturebanken. Op basis van zo’n feed kunnen wij ook (in meeste gevallen) de vacatures automatisch plaatsen.

Uiteraard is het ook mogelijk zelf vacatures te plaatsen. Via het Dashboard Vacatures is het eenvoudig om vacatures te plaatsen, dupliceren of laten vervallen. Of om zelf bedrijfsprofielen aan te maken.

Hoe kan een kandidaat solliciteren?

Dat bepaalt de werkgever zelf. Dus via mail of gewoon met een link naar de originele vacature op de website van de werkgever.

VacatureKinderopvang

Is sinds 2009 actief en daarmee de originele vacaturebank voor de branche kinderopvang. Wij bieden kinderopvangorganisaties gratis een platform voor hun vacatures. Wij streven naar een zo volledig mogelijk aanbod van vacatures in met name de branche kinderopvang.

Ook uw vacatures online?

Via menukeuze “Bedrijf toevoegen” kunt u een bedrijfsprofiel en uw account aanmaken. Daarna kunt u gratis en onbeperkt vacatures toevoegen.

Beschikt uw organisatie over een XML-feed met uw vacatures? Stuur de url van de feed naar mail@vacaturekinderopvang.nl. Wij zullen deze testen en indien mogelijk automatisch uw vacatures op de website plaatsen.