Bij VacatureKinderopvang.nl ben je verzekerd van onbeperkte en kosteloze vacatureplaatsing voor functies binnen de branches kinderopvang, jeugdzorg, welzijn en onderwijs. Wij accepteren sinds de zomer 2022 alleen geen vacatures voor ZZP’ers in de functie als pedagogisch medewerker of leerkracht.

In tegenstelling tot andere vacaturebanken, vullen wij onze vacaturebank niet met vacatures van bemiddelings- en uitzendbureaus die pedagogisch medewerkers en leerkrachten als ZZP’ers zoeken. Wij streven naar duidelijkheid en ondersteunen de aanpak van schijnzelfstandigheid. Ook verstrekken we informatie over het ZZP’erschap waar anderen dat vaak nalaten. VacatureKinderopvang.nl heeft geen commercieel doel en laat zich hierdoor ook niet leiden, de kinderopvangbranche is immers niet gebaat bij deze zzp-vacatures.

Freelancers actief als pedagogisch medewerker of leerkracht zijn niet zelfstandig maar schijnzelfstandig. De functies zijn ingebed in de organisatie terwijl de overige medewerkers in die functie in loondienst zijn. Kinderopvangorganisaties overtreden de Wet DBA door deze in te zetten, zien de kwaliteit afnemen, de onrust toenemen onder het eigen personeel. En betalen er vaak ook extra kosten voor.   

Sinds 2009 zijn wij toegewijd aan het bieden van een platform waar kinderopvangorganisaties volledig gratis hun vacatures kunnen plaatsen en hun eigen bedrijfsprofiel kunnen inrichten. Jij hebt volledige controle over jouw vacatures, terwijl wij ervoor zorgen dat ze worden verspreid onder een breed publiek met interesse in de opvang van kinderen.

Wij geloven in duurzaamheid en hebben sinds 2009 diverse initiatieven voor andere vacaturebanken zien komen en gaan, vaak met betaalde vacatures of indirect betaald door branchebijdragen. Wij blijven onvermoeibaar werken aan ons gratis platform voor de kinderopvang, welke gebruikt kan worden door iedere organisatie, ongeacht de grootte.

Sluit je aan bij ons groeiende netwerk van kinderopvangorganisaties en maak ook gebruik van de voordelen van VacatureKinderopvang.nl. Samen zetten we ons in voor een kwalitatieve kinderopvangbranche.

Maak hier je bedrijfsprofiel aan.