Breng uw vacatures naar een hoger niveau met VacatureKinderopvang.nl – dé plek om uw vacatures op de kaart te zetten!

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om uw vacatures GRATIS en ONBEPERKT te plaatsen. Sinds 2009 hebben we ons ingezet om werkgevers te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten, zonder kostenbeperkingen.

Maar daar houdt het niet op! Uw vacatures worden automatisch doorgeplaatst naar prominente platforms, waaronder Google Nieuws en Google Vacatures. Daarnaast delen wij uw vacatures op onze sociale media-accounts, met een bereik van circa 19.000 volgers. Uw kansen op het vinden van de perfecte kandidaat worden hierdoor aanzienlijk vergroot.

En dat is nog niet alles! Als uw organisatie beschikt over een XML-feed, kunnen wij deze ook dagelijks inlezen. Hierdoor blijven uw vacatures altijd up-to-date, zonder extra kosten. Stuur ons simpelweg de link met uw XML-feed naar mail@vacaturekinderopvang.nl, en wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Twijfel niet langer en laat uw vacatures schitteren op de kaart! Bezoek VacatureKinderopvang.nl vandaag nog en maak gebruik van onze GRATIS en ONBEPERKTE vacatureplaatsing.

Breng uw vacatures naar een breder publiek, vind de juiste kandidaten en vergroot uw succes. Zet uw vacature op de kaart met VacatureKinderopvang.nl!

Account aanmaken?

kaart