De vacatures staan nu niet alleen op Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest, Google Vacatures, Google Nieuws en diverse websites, deze staan nu ook op Mastodon.

En ook daar hoeft u niets voor te doen, behalve dan een vacature plaatsen op VacatureKinderopvang.nl. En dat is al sinds 2009 gratis.  

Wat is Mastodon ?

Mastodon is een alternatief sociaal netwerk met een open karakter een lijkt nogal op Twitter.  Mastodon kent echter geen reclames, is gedecentraliseerd en gebaseerd op open-source software.

De gegevens van de leden komen dus niet in handen van één bedrijf. Je maakt een account aan bij een lokale open Mastodon-community. Toch kan je ook “toots” (de tweets bij Mastodon) van andere communities volgen.

Ook uw vacatures gratis en onbeperkt online ?

Een account aanmaken als werkgever (of recruitmentbureau) ? Ga naar menukeuze “Bedrijf toevoegen” en voeg uw bedrijf toe. Er wordt automatisch een account aangemaakt op het mailadres wat u daar opgeeft.

Vervolgens kunt u uw eerste vacature plaatsen, hierbij dient u ook de eerste keer een werkgeverspakket (Werkgeverspakket Onbeperkt Vacatures Plaatsen) te selecteren en te “bestellen” (u betaald helemaal niets) waarna u gratis en onbeperkt vacatures kunt plaatsen.

Beschikt u over een XML-feed van uw vacatures ? Bekijk de mogelijkheden.