Ben jij op zoek naar BBL traject ? Bijvoorbeeld als gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 of een andere functie in de branches kinderopvang, welzijn, jeugdzorg of basisonderwijs.

Plaats dan nu je Curriculum Vitae (CV) online. Niet alleen kan je deze bij je sollicitatie meesturen naar de werkgever(s). Het is ook mogelijk voor de deelnemende werkgevers op onze site om deze in te zien en contact met jou op te nemen.

Hoe werkt het?

Heb je al een account ? Log dan eerst in. Nog geen account ? Je account wordt automatisch aangemaakt op basis van je emailadres bij het aanmaken van een CV.

Vul de velden van de CV in, voordat je deze kan opslaan, moet je éénmalig een pakket “aanschaffen”(is gewoon gratis) en de bestelprocedure afronden. Heb je dit pakket al eerder toegevoegd aan je profiel kan je een nieuwe CV toevoegen aan dat pakket.

Het is mogelijk meerdere CV’s toe te voegen, bijvoorbeeld voor verschillende functiegroepen (Kinderopvang, Welzijn, Jeugdzorg, Primair onderwijs).

De CV vervalt automatisch na 180 dagen.

De CV’s zijn alleen zichtbaar voor werkgevers die ook vacatures op onze website plaatsen en toegang tot de CV-database hebben aangevraagd.

Zie ook de FAQ.