1. Informatie

Uw organisatie profileren

Vraagje : heeft uw website maandelijks meer dan 15.000 unieke bezoekers met interesse in de kinderopvang als branche ? Heeft uw Facebookpagina meer dan 16.000 volgers met interesse in vacatures ? Is het antwoord : ja , dan top. Is het antwoord : nee ? Leest u dan vooral verder.

Uw organisatie profileren op internet is zeer belangrijk. Kandidaten zoeken via zoekmachines & sociale media naar de nieuwste vacatures. U zal ongetwijfeld regelmatig gebeld worden door bureau’s die uw website hoger in de zoekresultaten willen zetten. Toch kan u zelf, zonder al te veel kennis van begrippen als SEO en SEF, veel doen.

Wat is hierbij belangrijk : In de eerste plaats de organische vindbaarheid, oftewel de “echte” resultaten bij zoekmachines. Een goede positie bij de organische resultaten is veel meer waard dan betaalde resultaten. Heel simpel : die is immers maar tijdelijk (zolang u betaald).

In de tweede plaats: de juiste doelgroep. Nu zal uw website/Facebookpagina gericht zijn op (potentiële) klanten, niet op kandidaat-werknemers, ook al heeft u een pagina “werken bij …” op uw website staan..

Hoe verkrijgt u nu goede resultaten ? Natuurlijk is het hebben van een website met goede teksten belangrijk en dat deze SEF + SEO is. De volgende stap is zorgen dat uw website vindbaar is en er links naar uw website zijn opgenomen op andere websites. Bijvoorbeeld doordat er een blog/artikel is geplaatst met een link naar uw website. Dit verbetert de vindbaarheid bij de zoekresultaten bij Google/Bing etc..

VacatureKinderopvang.nl heeft een doelgroep die bestaat uit kandidaat-werknemers. O.a. door de meer dan 16.000 volgers op de Facebookpagina. Deze zijn geïnteresseerd in : vacatures – banen – jobs.

Wij bieden werkgevers de mogelijkheid om gratis één of meerdere bedrijfsprofiel(en) te plaatsen. Bij dit profiel is het mogelijk een link naar uw website op te nemen, links naar al uw sociale mediaprofielen, naar een Youtube promotie filmpje en natuurlijk ook een omschrijving van uw organisatie. Dat is alvast één link naar uw website. De vacatures die u op onze website plaatst staan ook bij uw bedrijfsprofiel.

Plaatst u vacatures op onze website, dan ziet u deze ook tevoorschijn komen op WerkenbijKinderopvang.nl. Deze website heeft maandelijks meer dan 15.000 unieke bezoekers, vaak werkzaam in de branche kinderopvang. Op de website vinden ze informatie over o.a. de CAO Kinderopvang, salarissen, kinderopvangtoeslag of nemen ze deel aan de polls. Op deze website is het ook mogelijk een blog/artikel te plaatsen. Bijvoorbeeld over (bijzondere) activiteiten van uw organisatie. Ook hier kunt u (per artikel) een link plaatsen naar uw website.

En het is gewoon gratis, het kost u alleen wat van uw tijd.