Vroeger was het aantal views van een vacature op een website een belangrijke indicator voor succes, maar tegenwoordig vertelt dit niet meer het hele verhaal. Door je vacature te plaatsen op vacaturekinderopvang.nl, wordt deze zichtbaar op verschillende sociale mediaplatforms zoals Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Mastodon, BlueSky, en wordt deze ook verspreid via vacature-alarmen in e-mails en staat de vacature op websites als Kinderopvang-Wijzer.nl en Google Jobs. Dit betekent dat de views zeer breed worden verspreid.

Op sociale mediaplatforms zien mensen echter vaak slechts een klein deel van je vacature, namelijk de titel, de eerste alinea en een foto. Als werkgever kun je dus bepalen hoe vaak je vacature wordt bekeken door een aantrekkelijke foto, een pakkende titel en een intrigerende eerste alinea te gebruiken. Dit kan een wereld van verschil maken.

Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met het tijdstip van plaatsing. De meeste mensen zijn niet actief op sociale media tijdens drukke momenten zoals op zaterdag wanneer ze boodschappen doen, winkelen of op een sportveld staan. Een beter moment is bijvoorbeeld een zondagmiddag, tenzij het prachtig weer is. Doordeweeks is het begin van de avond vaak ook een geschikt moment. Bij Vacaturekinderopvang.nl kun je zelf bepalen wanneer je vacature wordt geplaatst.

Zodra je vacature is geplaatst op de vacaturebank voor de kinderopvang, staat deze meestal binnen een half uur op onze sociale mediaprofielen. En het beste van alles: plaatsing is volledig gratis sinds 2009. Dus waar wacht je nog op? Ga ook op zoek naar nieuwe medewerkers voor jouw organisatie en begin met het plaatsen van je vacature via https://vacaturekinderopvang.nl/plaatsen-vacature/.