Over Zo Kinderopvang

Bij Zo Kinderopvang beleef je leuke avonturen

Kinderen leren bij ons spelenderwijs. Ze leren nieuwsgierig te blijven, leergierig te zijn en dingen te ontdekken. Dat kan vanuit een veilige basis waarin kinderen zich vertrouwd voelen. Maar bovenal moeten ze het vooral leuk hebben. En dan is het ook wel zo fijn als je in je vrije tijd er 100% voor jekinderen kan zijn. Zonder dat je hoeft na te denken over de kinderkapper of hoe je een kinderfeestje organiseert.

Zo Kinderopvang verzorgt al bijna dertig jaar dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuterspeelzalen en naschoolse, buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. In het totaal vangt de organisatie met bijna 400 personeelsleden circa 3.000 kinderen op verspreid over 43 locaties in Zuid-Holland, West-Brabant en Tholen.

Voor internationals en expats biedt Zo Kinderopvang onder het label Big Ben Kids in het hartje van Den Haag en in Wassenaar zowel dagopvang als naschoolse opvang. In Bos en Meer biedt Big Ben Kids een Outdoor BSO (Forest After School) voor internationals en expats (https://bigbenkids.com).
Op de vestigingspagina’s vindt u alles over vestigingen bij u in de buurt, zoals foto’s, het laatste ggd-rapport, en nog zoveel meer!

Vacatures bij Zo Kinderopvang

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.