ZieZoo Groep BV

  • ZieZoo, waar je groeit met plezier!
  • Nootdorp

Over ZieZoo Groep BV

Kindercentrum ZieZoo, innovatieve kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar daagt kinderen uit het beste uit zichzelf te halen en hun talenten te ontdekken. Dit doen wij onder begeleiding van pedagogisch medewerkers en vakkrachten. ZieZoo biedt het gehele jaar van 7 tot 19 uur hele dagopvang en buitenschoolse opvang.

Onze organisatie bestaat uit 8 locaties, meestal kleinschalig. ZieZoo heeft locaties in Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp en Voorburg. Bij ZieZoo heeft elke locatie een eigen teamcaptain en elke teamcaptain heeft maximaal 1 locatie. Onze kracht schuilt in de professionaliteit en het enthousiasme van onze medewerkers alsmede onze betrokkenheid naar ouders en scholen door de korte lijnen en lokaal maatwerk. Wij zijn een tikkeltje eigenwijs en kennen geen hoofdkantoor noch clustermanagers. Onze teamcaptains (locatiehoofden) zijn de spil van onze organisatie en runnen, samen met hun team en in samenwerking met de directie van ZieZoo (servicebureau) hun locatie. 2 pedagogisch coaches en een praktijkopleider ondersteunen de teamcaptains.

Onze medewerkers krijgen veel vrijheid en zelfstandigheid. Je kan, als je dat wilt, je blijven ontwikkelen en doorgroeien. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed. We betalen conform CAO maar incl alle voorbereiding en overige taakuren. Ook kan je extra verlofuren verdienen. We hebben een goede reiskostenregeling en je krijgt een tegemoetkoming voor je ziektekostenverzekering en je telefoon.

We hebben een hecht team. Dat komt mede door onze personeelsvereniging en ons jaarlijks teamweekend.

ZieZoo, waar je groeit met plezier!

Vacatures bij ZieZoo Groep BV

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.