Welschap Kinderopvang

  • Goede kwaliteit bieden is onze drijfveer
  • Heemskerk

Over Welschap Kinderopvang

Welschap Kinderopvang biedt op professionele wijze kinderopvang in de leeftijdsgroep van 0-13 jaar. Op dit moment werken er ruim 200 medewerkers verdeeld over onze locaties in de opvangsoorten Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Pauzevervanging en Voorschoolse- en Naschoolse opvang. De directe aansturing wordt gedaan door 6 leidinggevenden. Deze rapporteren aan de  Manager Kinderopvang. Welschap Kinderopvang is lokaal/regionaal georiënteerd, staat dichtbij onze samenwerkingspartners in de IJmond om samen nog meer voor kinderen te bereiken.

Bij Welschap Kinderopvang is kwaliteit een eerste belangrijke drijfveer. Als het gaat om de kinderopvang dienstverlening, maar ook om het zijn van een fijne werkgever, een professionele samenwerkingspartner en om de optimale bedrijfsvoering.

Samen met  ruim 200 medewerkers vormt Welschap Kinderopvang een vertrouwde plek waar ouders hun kinderen met een gerust gevoel brengen en waar met elkaar met passie en veel plezier gewerkt wordt. Betrokkenheid, loyaliteit en hard werken gaan hand in hand met aandacht voor de medewerkers, werkplezier, ruimte voor een gezonde werk-prive balans en talentontwikkeling.

Binnen de organisatie staan de zorg voor en ontwikkeling van de kinderen steeds centraal. Met elkaar creëren de teams een prettige locatie met een gezellige sfeer. Welschap Kinderopvang staat voor jarenlange ervaring, kwaliteit van personeel en locaties en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Welschap bestaat uit een organisatie voor Kinderopvang en een organisatie voor Welzijn. Op het Servicebureau worden verschillende backoffice disciplines zoals HR, Finance, Kwaliteit en Secretariaat met elkaar gedeeld.

Vacatures bij Welschap Kinderopvang

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.