Waardse Kids Kinderdagopvang en BSO

    Waardse Kids Kinderdagopvang en BSO

  • Samen voor een warm nest, vol liefde plezier en uitdaging.
  • Schoonhoven

Over Waardse Kids Kinderdagopvang en BSO

Missie Waardse Kids
We zijn trots op onze missie bij Waardse Kids Kinderopvang! We staan voor een veilige, liefdevolle en uitdagende omgeving waar kinderen zich thuis voelen en zich volop kunnen ontwikkelen als uniek persoon, met respect naar elkaar en de omgeving. Onze betrokken en competente medewerkers zijn hierin onze grote kracht.
Onze visie
De visie van Waardse Kids Kinderopvang en Peuteropvang laat zich in één krachtige zin samenvatten:

“Samen voor een warm nest vol liefde, uitdaging en plezier.”

Wij vinden het vanzelfsprekend dat je bij ons goed geschoolde medewerkers vindt, dat de kwaliteit onverminderd hoog is en dat we doen wat we beloven. Dat mag je als ouder van elke kinderopvang verwachten. We onderscheiden ons echter in de dingen die er écht toe doen. Waardoor jouw kind zich elke dag meer dan welkom voelt en vol enthousiasme duikt in een volgend spel of nieuwe activiteit. Wij werken hier vanuit ons hart. En dat voel je op al onze locaties!
Onze kernwaarden
We willen een fijne partner voor je zijn, die met liefde naar je kind kijkt en hem of haar uitdaagt de wereld te ontdekken. Ons enthousiasme werkt aanstekelijk! We hebben oprecht plezier in wat we doen en dat maakt een wereld van verschil voor je kind. Bij alles wat we doen, gebruiken we deze drie kernwaarden als uitgangspunt:

Plezier
Samen plezier maken! Met respect voor elkaar.

Liefde
Samen voor een liefdevolle omgeving met aandacht voor je kind als uniek persoon. Een tweede thuis waar je kind zich geborgen en veilig voelt.

Uitdaging
Samen leren en ontdekken. Door een stimulerende leeromgeving te bieden voor kinderen èn medewerkers. In samenwerking met onze partners.

Contact Info

Websitehttp://www.waardsekids.nl

Vacatures bij Waardse Kids Kinderdagopvang en BSO

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.