Vlietkinderen

Over Vlietkinderen

Elk kind verdient de rijke ontwikkelomgeving van Vlietkinderen. Wij ontvangen ieder kind met open armen en een open blik. Als maatschappelijk betrokken kinderopvang-organisatie bieden we dagelijks op onze locaties voor kinderen van 0-12 jaar een warme wereld, een plek om samen te spelen, nieuwe dingen te leren en te mogen vallen en opstaan. Ieder mag bij ons opgroeien tot avonturier, kunstenaar, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

Samen met onze partners uit het onderwijs en jeugdzorg bouwen we aan Kindcentra in de wijk, want samenwerking is voor ons de weg. Onze managers stimuleren hun teams om dagelijks een rijke ontwikkelomgeving te bieden aan de kinderen. Zo bouwen we aan een sterke toekomst voor iedereen.

Wij zijn een ontwikkelingsgerichte, professionele organisatie met ongeveer 350 bevlogen  medewerkers en we zijn volop in beweging. De afgelopen maanden hebben we gebouwd aan een nieuw verhaal, onze missie, visie en kernwaarden èn een nieuwe uitstraling. Ook zijn we betrokken bij de vorming van een aantal nieuwe IKC’s. Vlietkinderen is op weg naar de toekomst, ontwikkelt voor de wereld van morgen

Vacatures bij Vlietkinderen

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.