Stichting Kinderspeelzaal Voorschoten

  • Al 50 jaar dé peuterspecialist
  • Postbus 157

Over Stichting Kinderspeelzaal Voorschoten

Wij vinden bij de SKV dat ieder kind het recht heeft zich maximaal te ontwikkelen op zijn eigen unieke wijze en met zijn eigen talenten. Ieder kind is speciaal. Daarom zetten we dagelijks graag onze jarenlange ervaring en kennis in om uw kind en u daarbij te ondersteunen. De Stichting Kinderspeelzaal Voorschoten (SKV) heeft zes peuterspeelzaallocaties in de zin van de Wet op de kinderopvang, verspreid over de gemeente Voorschoten. Vaak worden deze groepen ook voorscholen genoemd.

De Stichting bestaat sinds 1969 en staat bekend om haar kwaliteit. De zeven groepen verdeeld over de zes locaties hebben allemaal een eigen identiteit, maar pedagogisch gezien wordt er op dezelfde manier gewerkt. De peuterspeelzaal (voorschool) van de SKV is een professionele aanvulling op de opvoeding thuis en heeft als functie het kind optimale ontwikkelingskansen te bieden en voor te bereiden op de basisschool. Leren samenspelen, vertrouwen leren ontwikkelen in andere mensen, bevorderen van de taalontwikkeling, stimuleren van de motorische ontwikkeling, prikkelen tot creativiteit en problemen signaleren. Dit alles gebeurt onder begeleiding van deskundige en professionele pedagogisch medewerkers.

Extraatjes

  • Stichting Kinderspeelzaal Voorschoten bestaat al 50 jaar en loopt al 50 jaar voorop als het gaat om de kwaliteit van het aanbod.

Vacatures bij Stichting Kinderspeelzaal Voorschoten

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.