Over Stichting Kinderopvang Zoeterwoude

Stichting Kinderopvang Zoeterwoude (SKZ) is 32 jaar geleden opgericht en staat voor goede, betrouwbare en eigentijdse kinderopvang voor kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 13 jaar. Sommige medewerkers van het eerste uur zijn nog steeds werkzaam bij SKZ. Door de jaren heen is SKZ uitgegroeid tot een professionele organisatie voor kinderopvang met vestigingen in Zoeterwoude Dorp, Zoeterwoude-Rijndijk en Stompwijk.

SKZ is een betrokken, bevlogen en bekwame organisatie die zich verbindt met de gemeenschap. Klein genoeg voor persoonlijke warmte, groot genoeg voor duurzame kwaliteit. Samen met partners en ouders zorgt SKZ voor een sterke pedagogische omgeving, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Bij SKZ werken ongeveer 70 enthousiaste medewerkers. De twee clusters worden beiden aangestuurd door een Clustermanager die integraal verantwoordelijk is voor alle werkprocessen op de locaties. Op het centraal kantoor zijn verschillende specialisten voor diverse processen werkzaam ter ondersteuning van de medewerkers op de locaties.

Vacatures bij Stichting Kinderopvang Zoeterwoude

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.