Stichting Kinderopvang De Kattekop

  • Onze kernwaarden zijn: vertrouwd en veilig, ontwikkelingsgericht, betrokken bij ouder en kind en kwaliteitsgericht.
  • Leiden

Over Stichting Kinderopvang De Kattekop

Stichting Kinderopvang de Kattekop is in 1980 opgericht op initiatief van de Universiteit Leiden.

De Kattekop is een stichting zonder winstoogmerk en de strategie is gericht op hoge kwaliteit; een eventueel batig saldo wordt gebruikt om steeds te blijven optimaliseren.

Het kleinschalige kinderdagverblijf is gevestigd in een prachtig pand aan de Wassenaarseweg in Leiden. Het gebouw is ondersteunend aan de pedagogische visie en draagt bij aan de bijzondere kenmerken van de Kattekop: de ontspannen sfeer en rust. Er zijn twee babygroepen en twee peutergroepen. Naast de ruime en lichte lokalen beschikt het kinderdagverblijf over twee prachtige buitenruimten. De patio voor de baby’s en het grote speelterrein voor de peuters hebben een natuurlijke uitstraling en beschikken over gevarieerde spelmogelijkheden. De 56 kindplaatsen zijn exclusief gereserveerd voor medewerkers en studenten van de universiteit.

Met vijfentwintig medewerkers wordt dagelijks kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aangeboden. En met succes. De Kattekop is vijf keer achtereen uitgeroepen tot best gewaardeerde kinderopvang van Zuid-Holland. Ouders waardeerden de Kattekop recentelijk met een 9,2! Kernwaarden van de Kattekop zijn: vertrouwd en veilig, ontwikkelingsgericht, betrokken bij ouder en kind en kwaliteitsgericht.

Contact Info

Websitehttp://www.dekattekop.nl

Vacatures bij Stichting Kinderopvang De Kattekop

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.