Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH)

  • Den Haag

Over Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH)

Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH) beheert 32 scholen voor basisonderwijs, 4 scholen voor speciaal (basis) onderwijs, een school voor praktijkonderwijs en 21 peuterscholen, in de gemeenten Den Haag en Rijswijk. De 21 peuterscholen zijn gehuisvest binnen de basisscholen van SCOH en worden beheerd door de Stichting Protestants Christelijke Peuterscholen (SPCP). De peuterscholen bieden peuteropvang voor kinderen tussen 2,5 en 4 jaar.

Bij SCOH en SPCP staat leren centraal. Zowel voor onze kinderen als onze medewerkers. Voor onze kinderen streven we altijd naar een doorgaande leerlijn, zodat kinderen zich evenwichtig kunnen ontwikkelen. Voor onze medewerkers zorgen we voor een professionele leercultuur.

 

SCOH beschikt over een professioneel staf- en servicebureau met ongeveer 20 medewerkers, dat het College van Bestuur en de scholen en peuterscholen ondersteunt bij de ontwikkeling en uitvoering van beleid en de bedrijfsvoering. Binnen het staf- en servicebureau is de vacature ontstaan van Stafmedewerker HRM.

 

Contact Info

Websitehttps://www.scoh.nl/

Vacatures bij Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH)

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.