Stichting Carrière Boost

Over Stichting Carrière Boost

Carrière Boost Den Haag is een stichting dat in samenwerking met de Gemeente Den Haag STiP-banen creëert. Stichting jeugdwerk heeft 70 mensen in loondienst en ongeveer 100 vrijwilligers in dienst. Stichting Jeugdwerk is begonnen met voorschoolse opvang, in 2017 is daar een eigen stichting voor gekomen de Talenten Klup. De Talenten Klup heeft een nu doorgaande lijn met Stichting Jeugdwerk.
Nu is er ook Carrrière Boost Den Haag.
Carrière Boost Den Haag is gecreëerd voor mensen die al voor een langere periode niet meer mee draaien op de arbeidsmarkt, een bijstandsuitkering ontvangen of door omstandigheden of beperkingen niet makkelijk zelf aan werk kunnen komen. Op het moment zitten er ongeveer 45 mensen in deze banenpool via Carrière Boost Den Haag.
Voor hun worden er banen gecreëerd die normaal blijven liggen of onvoldoende gebeurt. Na een proefperiode van een maand zijn zij verzekerd van (maximaal) twee jaar werk. Zij ontvangen loon, doen waardevolle werkervaring op en er wordt rekening gehouden met hun persoonlijke situatie. Daarbij worden ze geholpen bij problemen met hun gezondheid, taal en financiën.
Ondernemen met je hart. Wij helpen bij de start.

Vacatures bij Stichting Carrière Boost

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.