Solidoe Kinderopvang

  • Iedereen de ruimte voor eigen wijze gr
  • Aalsmeer

Over Solidoe Kinderopvang

Vanuit professionaliteit en met passie zorgt een betrokken en enthousiast team van circa 400 medewerkers bij Solidoe dagelijks voor een sterke pedagogische omgeving voor de kinderen die aan haar worden toevertrouwd. Ouders krijgen zo de kans om werk en gezin te combineren, kinderen krijgen ruimte om spelend en lerend te groeien. En zo draagt Solidoe bij aan de samenleving als geheel. Dat is waar iedere medewerker bij Solidoe voor staat.

Solidoe werkt rondom kind-ontwikkeling graag samen met anderen. Zij gelooft in een nauwe samenwerking met het onderwijs. In verschillende IKC’s en een Brede School werkt Solidoe inmiddels nauw met onderwijs samen en er zijn volop plannen en mogelijkheden om samenwerkingen verder te ontwikkelen. Samenwerking gaat voor Solidoe verder. Zij gelooft in sterke samenwerkingen in de wijken waar kinderen opgroeien en ook in samenwerkingen met instanties die zich op een andere manier bezighouden met kind-ontwikkeling. Samen bereiken we meer.

Solidoe zegt: Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei. Ruimte voor kinderen en ook voor medewerkers. Voor de medewerkers wil Solidoe een fijne en professionele werkgever zijn die zorgt voor een goed werkklimaat waardoor medewerkers prettig kunnen werken. Aandacht, jezelf kunnen zijn en persoonlijke en professionele ontwikkeling, daar valt Solidoe in op. Medewerkers worden uitgedaagd om bij te dragen aan de groei van de organisatie, er is veel ruimte voor eigen initiatief!

Kijk voor meer informatie over Solidoe op de website: https://www.solidoe.nl.

Contact Info

Websitehttps://youtu.be/yGiD-t1yTX4

Vacatures bij Solidoe Kinderopvang

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.