Over SOL Ambacht

SOL Ambacht is een stichting voor openbaar onderwijs en kinderopvang in Hendrik-Ido-Ambacht. SOL Ambacht is per 1-1-2020 ontstaan uit een bestuurlijke fusie tussen Stichting Kinderopvang Hendrik Ido Ambacht en Stichting Openbaar Onderwijs Hendrik Ido Ambacht. Beide organisaties werkten al jarenlang samen en vaak ook in één gebouw. Met de fusie is het proces om te komen tot één geïntegreerde organisatie in een versnelling gekomen.

In Hendrik Ido Ambacht zijn 4 Speel- Ontwikkel- Leerpleinen waar onderwijs, opvang, ouders, opvoeding en ontspanning (5 x O) met elkaar verweven zijn. Waar ouders betrokken worden bij de groei en ontwikkeling van hun kind. Waar gewerkt wordt vanuit één missie, één (pedagogische) visie en met één team. Waar we samenwerken met lokale partners, verankerd in de Ambachtse gemeenschap.

De kernwaarden van SOL Ambacht zijn leidend voor ons denken en doen binnen het SOL in houding en gedrag. Ze laten zien waar we voor staan en hoe we met kinderen, ouders en elkaar omgaan.

Contact Info

Websitehttp://www.solambacht.nl

Vacatures bij SOL Ambacht

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.