SKSG

  • ‘Het mooiste dat je kunt worden, is jezelf’.
  • Groningen

Over SKSG

SKSG is al meer dan 115 jaar toonaangevend in de regio. Je vindt ons op ruim 100 verschillende locaties waar we opvang bieden aan zo’n 7000 kinderen. Met tal van activiteiten rond verschillende thema’s als ‘Kunst & Cultuur’, ‘Koken & Voeding’ en ‘Sport & Bewegen’ helpen we kinderen om zelfstandig hun weg te kiezen. Dit alles met respect voor anderen, voor de (leef)omgeving én zichzelf. Daarom zeggen we ook: ‘Het mooiste dat je kunt worden, is jezelf’.

Wat we onze kinderen bieden, willen we natuurlijk ook voor onze medewerkers, die spelen immers een centrale rol bij de ontwikkeling van de kinderen. Daarom staan welzijn en ontwikkeling van medewerkers bij SKSG hoog in het vaandel. Dat zie je niet alleen terug in je werkomgeving, waar alle ruimte is voor ontwikkeling, talent en creativiteit, maar ook in onze kernwaarden: comfortabel, ontwikkelend, uitdagend en toonaangevend. Kinderen en medewerkers. Samen maken we het verschil.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met het grootste plezier zijn werk kan doen. Bij ons vind je banen met uitdaging en perspectief!

Vacatures bij SKSG

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.