SKO

Over SKO

Samen zijn wij SKO
Het fijne aan het werken bij SKO is dat wij het écht samen doen. Met elkaar, voor de kinderen!

Al 30 jaar zetten wij ons in om een liefdevolle en stimulerende omgeving te creëren voor kinderen van 0 t/m 14 jaar. Een fijne plek waar zij kunnen groeien, zich kunnen ontwikkelen en natuurlijk veel plezier kunnen beleven. Dit doen wij in onze 11 vestigingen en met succes.

Ruim 200 medewerkers werken samen bij SKO en wij groeien hard! En daarom zijn wij opzoek naar PM’ers die onze passie voor het werken met kinderen delen en ook zelf graag willen groeien. Om zo met energie en enthousiasme kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen!

Jij zet kinderen op nummer één, ziet jezelf als een toekomstbouwer en gelooft dat je samen verder komt. Bij SKO krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen in je vak en ook als mens. Dat tweede vinden wij namelijk minstens zo belangrijk!

Dit doen wij door voorop te lopen in pedagogische methodiek, te investeren in kennis en tools om jou in je kracht te zetten, door cursussen aan te bieden en door ons netwerk van betrokken en warme collega’s waarmee je samen het beste uit jouw carrière kan halen.

Dit alles hebben wij ondergebracht in vier domeinen:
SamenZIJN
SamenWERKEN
SamenGROEIEN
SamenIMPACTMAKEN

En onze cultuur? Wij kunnen het je beter laten zien. Neem daarvoor een kijkje op onze socials.

Wil jij samen met ons werken in het mooiste beroep wat er is? Ontdek jouw carrièremogelijkheden bij SKO Oegstgeest!

 

Vacatures bij SKO

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.