Plukkebol kinderopvang

  • Ons motto luidt: ‘Je komt verder als je jezelf kunt zijn!’
  • Delft

Over Plukkebol kinderopvang

Plukkebol is een kinderopvangorganisatie in Delft met 4 mooie en ruim opgezette locaties. Als stabiel familiebedrijf zijn we inmiddels gegroeid naar 85 collega’s en hebben we 35 jaar ervaring in de kinderopvang. We onderscheiden ons o.a. door onze groene kinderopvang en groene BSO’s met grote buitenruimtes, maar ook door ons dagelijkse muziekkwartier, een speciaal peuterplusprogramma en het Plukkebol Zomerkamp!

Bekende gezichten zijn vertrouwd voor de kinderen en het biedt emotionele veiligheid. Wij werken niet met uitzendkrachten of onbekend personeel. Op die manier ken jij je collega’s en sta je altijd met een bekend gezicht op een groep. Ons motto luidt: ‘Je komt verder als je jezelf kunt zijn!’.

Je komt bij Plukkebol in een fijn, collegiaal en bevlogen team terecht.

Contact Info

Websitehttps://www.plukkebol.nl/

Extraatjes

  • Plukkebol is een stabiel familiebedrijf wat al ruim 35 jaar opvang aan kinderen biedt in Delft. Dit doen we op vier verschillende locaties in Delft. Pedagogisch medewerkers werken graag bij Plukkebol en kinderen staan voor hen op nummer één. Naast het fijne werken op onze ruime en groene locaties bieden we jou veel meer. Wij bieden je: - een collegiaal en betrokken team. - een mooie werkplek waar alles goed voor elkaar is. - kansen om je te specialiseren in een bepaalde doelgroep (horizontale groepen). - diverse op het werk gerichte trainingen. - werkbegeleiding gericht op jouw ontwikkeling. - deelname aan Plukkebol Vitaal: profiteer van een sterk gereduceerd tarief bij een geselecteerde sportschool in de buurt. - deelname aan Plukkebol CultuurWerkt!: geniet van kortingen bij ruim 750 verschillende voorstellingen per jaar. Het leukste uitje van de baas! - de mogelijkheid om deel te nemen aan een fietsplan. - de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering.

Vacatures bij Plukkebol kinderopvang

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.