ONS Domeintje

  • Kinderen voelen zich "thuis" op onze BSO
  • Dordrecht

Over ONS Domeintje

ONS-Domeintje is een kleinschalige en professionele buitenschoolse opvang. ONS-Domeintje heeft een geheel eigen visie ontwikkeld. Deze komt tot uiting in alle facetten van de dienstverlening. Aandacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel. De kwaliteit wordt dan ook continu gecontroleerd.

Omdat we zo kleinschalig zijn en de vraag naar opvang kan wisselen, kunnen we zoveel mogelijk inspelen op de vraag van ouders naar opvang. Zo bieden wij flexibele opvang en ruime openingstijden. ONS-Domeintje biedt opvang tijdens schoolweken, maar ook tijdens roostervrije dagen van de school en tijdens schoolvakanties.

Onze visie
Wij willen graag dat kinderen bij ons “thuis” komen. Buitenschoolse opvang is vrije tijd voor de kinderen waar leuke activiteiten worden aangeboden, maar waar ze ook lekker op de bank kunnen wegzakken met een boek. We willen dat kinderen zich bij ons veilig en welkom voelen. Dat ze zich bijzonder voelen, maar ook gelijk aan elkaar. Het uitdragen van normen en waarden is dan ook belangrijk. Respect voor elkaars mogelijkheden, en onmogelijkheden. Samenwerken en samen plezier maken, maar ook jezelf even terug kunnen trekken. Dat zijn aspecten die wij binnen de opvang erg belangrijk vinden. De kinderen worden begeleid door deskundige medewerkers met een afgeronde relevante kindgerichte beroepsopleiding.

Contact Info

Websitehttps://www.ons-domeintje.nl

Vacatures bij ONS Domeintje

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.