Over Kinderopvang Zandhofje

Zandhofje is omringd door de huizen van de Zandhofsestraat! Dit geeft het kinderdagverblijf een veilige, gezellige en huiselijke sfeer. Zandhofje heeft een baby-dreumesgroep met maximaal 8 kinderen en een peutergroep met maximaal 13 kinderen. De kleine groepen zorgen voor meer rust voor zowel de kinderen als de leidsters. Op deze manier kunnen de leidsters de kinderen meer individuele aandacht geven en hebben de kinderen extra veel ruimte om de spelen en te ontdekken!
Leuke uitstapjes

In de wijk is er veel te beleven voor de kinderen. Daarom gaan wij regelmatig met de kinderen op stap. In de zomer gezellig picknicken en spelen in het Griftpark of naar de zandbak in de Achtertuin. In de lente de dieren bezoeken en konijntjes aaien op de kinderboerderij of in de herfst en winter sneeuwballen gooien en in plassen stampen in de nabij gelegen speeltuin!
Peuterplein

Samen ontdekken de kinderen spelenderwijs de wereld om hun heen. Door middel van activiteiten, gekoppeld aan thema’s, stimuleren wij met Peuterplein de ontwikkelingen van de kinderen op elk gebied. Het zorgt voor een optimale voorbereiding op de basisschool!
Vaste gezichten

Zandhofje heeft geen invalpoel, waardoor de kinderen en ouders alleen vaste gezichten in het team zien. De leidsters van de baby -en dreumesgroep kennen de peuters en de leidsters van de peutergroep kennen de baby’s en dreumesen. Ook worden de vakantie -en ziektedagen opgevangen binnen het team. Dit zorgt voor een vertrouwde omgeving voor de kinderen en een fijne en duidelijke communicatie met alle ouders!

 

Contact Info

Websitehttps://zandhofje.nl/

Vacatures bij Kinderopvang Zandhofje

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.