Kinderopvang Thuis

  • Kinderopvang Thuis brengt kinderopvang bij ouders thuis
  • Utrecht

Over Kinderopvang Thuis

Jij stelt als nanny onze missie centraal in je werk. Die missie luidt: Spelen, leren en opvoeden in een sfeer van huiselijkheid en geborgenheid.
Als je weet wat je wilt doen (missie), is de volgende vraag die je je stelt, hoe je dat wilt doen. Bij de ‘hoe’ gaat het om passie, enthousiasme en betrokkenheid.

Heb jij gevoel voor verantwoordelijkheid, ben je zorgzaam, speels, optimistisch en belangstellend.? Dan beschik je over eigenschappen die voor een nanny onmisbaar zijn!

De nanny’s vormen in samenwerking met de ouders de basis om kinderen veiligheid en geborgenheid te bieden en zij zijn de inspiratiebron voor kinderen om verder te ontwikkelen en te groeien. Om nieuwe ervaringen op te doen en goed voorbereid straks zelfstandig de wijde wereld in te kunnen trekken.

Wij stimuleren de ontwikkeling en groei van onze nanny’s. Leren en groeien in je werk zorgen voor een uitdagende baan. Als je via Kinderopvang Thuis aan de slag gaat bij ouders, gaan wij er vanuit dat jij het leuk vindt om na te denken over je werk en over je eigen professionele ontwikkeling.

Het is natuurlijk ook logisch dat je een goede beloning verdient voor je inzet. Je werkt als nanny of leidster aan huis als freelancer dus je mag zelf je uurtarief bepalen.

Extra info

Annelies Verbeek06-23126758

Vacatures bij Kinderopvang Thuis

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.