Kinderopvang ’t Veldmuisje

  • 'Samen spelen, spelend leren'
  • Kerkdriel

Over Kinderopvang ’t Veldmuisje

Ieder kind is van nature nieuwsgierig. Die nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat kinderen iedere dag nieuwe dingen ontdekken. Ze ontwikkelen zich door hun eigen gang te gaan; door te spelen zoals zij dat het liefste doen. Bij ’t Veldmuisje staat het spelende kind daarom centraal. Wij creëren een omgeving waarin de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen geprikkeld wordt. Een sfeer waarin het kind plezier kan maken en zich prettig voelt wanneer het iets geleerd heeft.

Dat kan echter alleen vanuit een basis van veiligheid en vertrouwen. Onze medewerkers zorgen er dan ook graag voor dat uw kind zich geborgen en gewaardeerd voelt. Het verblijf in een groep met leeftijdsgenootjes – het gebruik van een aparte baby- en peutergroep – geeft kinderen een rustig en vertrouwd gevoel. Maar ook door structuur te bieden, zoveel mogelijk het eigen bedritueel van thuis te volgen, vaste leidsters én vaste invalkrachten op een groep te plaatsen, voorspelbaar te zijn, warmte en genegenheid te tonen en het gevoel van eigenwaarde te voeden, zorgen we ervoor dat uw kind zich emotioneel veilig voelt.

Bij veiligheid en vertrouwen speelt ook persoonlijk contact een grote rol. Om die reden besteden wij veel aandacht aan verzorgende activiteiten, zoals tanden poetsen, wassen, aan- en uitkleden, luiers verschonen en naar het toilet gaan. Bovendien zijn er tijdens deze activiteiten mogelijkheden om zelfstandig gedrag te stimuleren en de kinderen te wijzen op de mogelijkheid om aan elkaar hulp te vragen of te geven.

Contact Info

Websitehttp://www.t-veldmuisje.nl

Vacatures bij Kinderopvang ’t Veldmuisje

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.