Kinderopvang Simba B.V

  • Simba, daar voelt uw kind zich thuis!
  • Westland

Over Kinderopvang Simba B.V

Over ons
Er was eens… een enthousiaste en ondernemende pedagogisch medewerkster, Sandra Lansink, die in 1998 startte met een kleinschalige huiselijke opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Met haar ervaring in de kinderopvang en ondernemende inslag werd de opvang al snel een succes. Bijna 25 jaar later heeft Simba verschillende locaties met diverse opvangvormen in Monster en Poeldijk

In 2014 werd Peuteropvang De Kabouters uit Monster onderdeel van Simba en in 2019 kwam ook Peuteropvang Hummeloord uit Poeldijk daarbij. Beide locaties heten nu Peuteropvang De Kabouters en zijn onderdeel van Kinderopvang Simba.

Onze aanpak
Wij zorgen er graag voor dat het kind zich thuis voelt en dat de ouders hun kind met een gerust hart naar onze opvang brengt. Dat kan alleen als de ouders er zeker van zijn dat wij zaken als veiligheid, gezondheid en aandacht voor opvoeding en ontwikkeling goed hebben geregeld. Hoe wij met deze belangrijke onderwerpen omgaan en waar ouders op kunnen rekenen in de communicatie, vind je terug op onze website.

Contact Info

Websitehttp://www.kdvsimba.nl

Vacatures bij Kinderopvang Simba B.V

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.