Kinderopvang Buitenspelen

    Kinderopvang Buitenspelen

  • "Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel" én "alles wat je binnen doet, kan ook buiten"
  • Oldenzaal

Over Kinderopvang Buitenspelen

Bij Kinderopvang Buitenspelen geloven we in de kracht van buiten spelen. Onze opvang biedt kinderen een veilige, uitdagende en natuurlijke omgeving waar ze zichzelf kunnen ontwikkelen en plezier kunnen maken.

 

Extra info

Kinderopvang BuitenspelenBuitenspelen is gestart op 21 augustus 2017. Esther Putter de directeur & eigenaar is de eerste buiten BSO gestart in Twente. Kinderopvang Buitenspelen is de eerste buiten BSO van Twente! Wij bieden kinderen een unieke mogelijkheid om buiten op te groeien, weg van de schermen en de muren van binnenruimtes. Bij ons kunnen kinderen vrij spelen in de natuur, waardoor ze loskomen van de prikkels die ze op school ervaren. Ons doel is om kinderen een gezonde en stimulerende omgeving te bieden waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.
LocatiesBuitenspelen heeft 2 unieke locaties in Oldenzaal waarvan er één gevestigd is bij Kinderboerderij de Höfte en de ander bij de scouting Titus Brandsma
MedewerkersOp dit moment bestaat het team uit: Directeur/eigenaar, 3 vaste pedagogisch medewerkers, 2 invallers een pedagogisch coach en een huishoudelijke hulp. Daarnaast werken we met vrijwilligers voor het ophalen van de kinderen en bijvoorbeeld voor de groentetuin.

Vacatures bij Kinderopvang Buitenspelen

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.