Over Kinderopvang Morgen

Kinderopvang Morgen is een maatschappelijk ondernemer. Onze organisatie heeft dan ook geen winstoogmerk. Wij stellen de pedagogische kwaliteit en de ontwikkeling van kinderen in een veranderende wereld voorop. Een kinderopvangorganisatie waar spelenderwijs leren en uitdagend werken de norm is.
Werken binnen Kinderopvang Morgen biedt volop uitdaging, variatie en ontwikkelingskansen. Daarom heeft Kinderopvang Morgen een aantal kinderopvangmerken.

Bovendien kun je jezelf in onze Morgen Academie voortdurend blijven ontwikkelen. Van basistrainingen tot je specialiseren, bijvoorbeeld tot pedagogisch expert, medewerker Brede School of als specialist voor- en vroegschoolse educatie.

Wij zijn op zoek naar mensen die LOL hebben in hun werk, voor ons staat LOL ook voor Leiderschap, Openheid en Lef. Daarnaast vinden we een aantal zaken belangrijk in ons werk, in de samenwerking met onze partners en met elkaar:

Van spelenderwijs leren, word je wijs
Morgen staat voor het spelenderwijs leren van kinderen. Of je nu op de groep staat, als leidinggevende zorgt voor goede randvoorwaarden of vanuit ons servicecentrum de locaties ondersteunt, we verwachten dat je onderzoekt hoe jij vanuit jouw rol zoveel mogelijk invloed hebt op het spelenderwijs leren van kinderen. Je voelt, en neemt jouw verantwoordelijkheid. Ook als dat een stapje extra vraagt.

Plezier is aanstekelijk
Als je een knutsel koningin bent, ga dan vooral knutselen met de kinderen. Wedden dat ze enthousiast worden en spelenderwijs een hoop leren? Ga je er liever op uit of wil je een voorstelling maken met de kinderen? Gewoon doen.

Wij geloven erin dat als jij doet wat je leuk vindt, niet alleen jij blij bent maar ook iedereen om je heen. Binnen Morgen geven we je precies om die reden de ruimte om vanuit jouw talent te werken. We verwachten dat je met plezier gebruik maakt van de mogelijkheden die er zijn om te groeien in je werk. Want als jij je ontwikkelt, ontwikkel je kinderen.

Vanuit verschillende gezichtspunten zie je meer
Binnen Morgen werken we samen. Dat vinden we leuk én belangrijk, omdat we erin geloven dat je samen een beter resultaat krijgt dan alleen. Samen werken is vertellen waar je mee bezig bent, nieuwsgierig en eerlijk zijn,  vragen durven stellen en open staan voor nieuwe ideeën, werkwijzen en feedback.

We verwachten dat je actief de samenwerking opzoekt met anderen (ouders, collega’s uit je team en daarbuiten, leerkrachten, sportclubs).

Vacatures bij Kinderopvang Morgen

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.