Over Kinderopvang de Cristallijn

Bij Kinderopvang de Cristallijn staan wij garant voor kleinschaligheid en een sfeervolle omgeving voor ouder en kind. Zeker ook voor kwaliteit, die wordt gewaarborgd door het lagere aantal kinderen per begeleider en het feit dat wij het kind benaderen als een competent wezen.
Kortom, opvang die recht doet aan het kind én de ouder.

Contact Info

Websitehttp://www.cristallijn.com

Extra info

Ons teamWij hebben een klein, leuke en gezellig team waar mee we werken, alle collega’s kennen elkaar en de kinderen. We werken met 3 vasten groepen een baby, dreumes en peutergroep. Elke groep heeft zijn vaste collega’s staan.
Ons doelHet doel van Kinderopvang de Cristallijn is samen met de ouder(s)/verzorger(s) de kinderen te ondersteunen en te begeleiden bij hun ontwikkelingsweg. Wij willen hen de ruimte geven om op te groeien tot zelfstandige zelfbewuste mensen, die in staat zijn hun eigen keuzes te maken, en hier ook hun verantwoordelijkheid voor kunnen en willen dragen. Dit alles is mogelijk als zij de vrijheid krijgen om zichzelf, de ander en de wereld om hen heen te ontdekken, en te zijn wie ze zijn. Wij vinden het belangrijk dat het kind opgroeit tot een mens, die eerlijk is naar -, en respect toont voor zichzelf, de ander en zijn omgeving.
Onze locatieOns pand in Beuningen ligt aan Zonnebloemveld 8. Het is een prachtige locatie aan de rand van de wijk Aalsterveld. U hoeft niet geheel de wijk door om ons te bereiken en u bent zo op de Schoenaker, welke weg u leidt naar, of de Van Heemstraweg om naar Nijmegen te reizen, of naar de snelweg A73, waar u alle kanten op kunt. Het pand bestaat uit 1 woonlaag, waardoor trappen in het pand ontbreken. In het pand hebben we de beschikking over 200m². Onderverdeeld in verschillende ruimten. En niet geheel onbelangrijk we hebben een fantastische natuurbelevingstuin tot onze beschikking. Waar de kinderen zich kunnen uitleven en verbinding kunnen maken met de natuur.

Vacatures bij Kinderopvang de Cristallijn

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.