Over KinderDam

KindeRdam is de wereld van kinderen. Kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen hier elkaar ontmoeten, vriendschappen sluiten, hun talenten ontplooien en al spelend de wereld leren ontdekken. Wij spreken dan ook liever van kindontwikkeling dan van kinderopvang.

Met onder andere peuteropvang, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang (BSO) is KindeRdam een van de belangrijkste aanbieders in Rotterdam en omstreken. Elke locatie heeft zijn eigen specialiteit. Sommige werken volgens ideeën uit de antroposofie of volgens de principes van Reggio Emilia, bij andere locaties staat bijvoorbeeld de natuur centraal. Voor kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben, bieden wij Plusopvang. Op onze peuter(speel)groepen, groepen nul en een aantal kinderdagverblijven werken we met verschillende methodes voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

 

KindeRdam heeft zo’n 80 locaties dagopvang, peuterspeelzaal, BSO en Plusopvang. De locaties zijn verspreid over Rotterdam, Krimpen-, Nieuwerkerk- en Capelle aan den IJssel. Er valt voor onze medewerkers dus te kiezen.

Vacatures bij KinderDam

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.