Kinderdagverblijf Vipkids

    Kinderdagverblijf Vipkids

  • Verantwoord, interactief en pedagogisch!
  • Amsterdam

Over Kinderdagverblijf Vipkids

Kinderdagverblijf Vipkids is een kleinschalig kinderdagverblijf voor kinderen van 0 – 4 jaar in Amsterdam Westerpark.

Kinderdagverblijf Vipkids wordt gekenmerkt door haar kleinschaligheid en persoonlijke aanpak. Er is één verticale groep. Een belangrijk doel van ons kinderdagverblijf is om een tweede thuis voor de kinderen te creëren. Een plek waar ze zich veilig voelen, waar ieder kind zichzelf kan zijn en ook echt gezien wordt. Voor de inrichting en het speelgoed is gekozen voor natuurlijke en duurzame materialen.

Het uitgangspunt van Vipkids is dat kinderen met een gezond lichaam zich op sociaal en cognitief gebied beter kunnen ontwikkelen. Wanneer ze zich goed voelen, staan kinderen meer open voor nieuwe dingen. Wij gebruiken bij Vipkids daarom zoveel mogelijk biologische en vers(e) producten voor de maaltijden, omdat dit gezonder is en beter voor de lichamelijke ontwikkeling van het jonge kind.

Al onze kids worden als Vips behandeld, want ieder kind is uniek en hier handelen wij ook naar. De V van Vipkids staat voor verantwoord, de I voor interactief en de P voor pedagogisch. Dit zijn drie zaken die binnen het kinderdagverblijf centraal staan.

Contact Info

Websitehttp://www.vip-kids.nl

Vacatures bij Kinderdagverblijf Vipkids

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.