Kinderdagverblijf Njoy Zoetermeer

  • Met ons Team aan professionele pedagogisch medewerkers in Zoetermeer delen wij de visie op topkwaliteit en innovatie in de kinderopvang.
  • Marsmanhove 25

Over Kinderdagverblijf Njoy Zoetermeer

Je kind toevertrouwen aan de zorg van anderen. Is Misschien wel één van de lastigste beslissingen die de ouders moeten nemen. Je bent op zoek naar een kinderdagverblijf waar je kind liefdevol wordt opgevangen en verzorgd. Een plek waar niet alleen je kind maar ook de ouders zich thuis voelen.

Njoy legt het accent op de ontwikkeling van het beleven het ervaren en de creatieve vorming. De dagelijkse activiteiten zorgen voor de prikkeling van de verschillende zintuigen. Voorlezen, muziek, dansen, naar buiten gaan, lekker binnen spelen met het speelgoed de geuren en kleuren dragen allemaal bij dat uw kind zich in de eerste jaren optimaal kan ontwikkelen.

De opvang vindt plaats in een sfeer van geborgenheid, veiligheid en vertrouwelijke band met jullie als leidsters en natuurlijk de nieuwe vriendjes. Een pedagogisch klimaat waarin de ouders en het kind zich thuis zullen voelen en een duidelijk dagritme heeft.

Vacatures bij Kinderdagverblijf Njoy Zoetermeer

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.