Over Kindercentrum de Parel

Kinderen stimuleren hun talenten te ontdekken

Kindercentrum de Parel is een initiatief van Pascalle Helling-Top om een kleinschalig kinderdagverblijf op te zetten. Een plek waar kinderen een tweede thuis kunnen vinden, zich welkom en veilig voelen en omringd worden door liefdevolle pedagogisch medewerkers die de kinderen uitdagen tot leren.

In november 2009 opende Kindercentrum de Parel haar deuren. Sindsdien bieden wij kinderen een plek waar elk kind uniek is en zijn talenten kan ontdekken, elk kind een Parel is!

Naast de basistaak, het verzorgen van kinderen in een veilige en hygiënische omgeving, bieden wij meer. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid als medeopvoeder van de kinderen. Liefde voor kinderen staat bij ons centraal. Wij vinden dat goede kinderopvang zich kenmerkt door een balans tussen werken met je hoofd, je hart en je handen.

Kindercentrum de Parel is gelegen in de Randstad, nabij Almere-Stad Centrum, Waterwijk, Filmwijk en Parkwijk. We hebben een bedrijfspand op de Randstad in Almere-Stad. Ons kinderdagverblijf is goed bereikbaar en is centraal gelegen ten opzichte van scholen, het centraal station en uitvalswegen. Ons kinderdagverblijf is gelegen vlak bij een bos waar we lekker met de kinderen kunnen gaan wandelen en ontdekken, lekker de natuur in. Bovendien hebben wij een mooie groene tuin die volop speelgelegenheid biedt voor de kinderen. Wij hebben gekozen voor een uitdagende ondernemende tuin: een “race”/fiets baan voor de kinderen, een hinkelbaan en een zandbak. Wij realiseren ons nog een palet keuken en een houten wigwam.

Wij bieden onze diensten aan in de vorm van kinderopvang en BSO voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Er zijn kleine groepen, inspelend op het kind. De kinderen staan bij ons centraal!

Wij hebben als kinderdagverblijf de Parel gekozen voor horizontale groepen. Ons kinderdagverblijf beschikt over 2 verschillende groepen. Te weten een babygroep en een peutergroep. Daarnaast beschikken wij nog over een buitenschoolse opvang, een groep met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ook zijn wij samen met OBS de Polygoon op weg naar een brede school. In deze school hebben wij twee BSO lokalen en een peutergroep (2,5 tot 4 jaar).

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende rondleiding. En lichten dan toe wat wij als kindercentrum voor u kunnen betekenen.

Pascalle Helling-Top
Directeur

Vacatures bij Kindercentrum de Parel

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.