Over Kindercentrum Bobbi

Wij bieden goede kleinschalige dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar.  Ook bieden we peuteropvang inclusief voorschoolse educatie!
En we bieden Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. (BSO de Nemo’s)

 

We zitten aan de buitenrand van het dorp, waardoor we heerlijk kunnen genieten van het uitzicht op de polder. We zitten dichtbij het zwembad, waar we in de zomer lekker kunnen gaan zwemmen en ook zitten we erg dichtbij het trapveldje en de speeltuin. Mogelijkheden genoeg om ons prima te vermaken. Uiteraard beschikken we ook over een heerlijke buitenruimte, waar de kinderen veilig kunnen spelen.
Het kindercentrum bestaat uit 1 verticale groep (0 tot 4 jaar) en 1 peuter groep (2 tot 4 jaar). De verticale groep draagt de naam de Bobbi groep en de peutergroep draagt de naam de Ollie groep.

Op de Bobbi groep is er plaats voor 16 kinderen, die begeleid zullen worden door 2 of 3 leidsters. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de verhouding tussen het aantal beroepskrachten en het aantal kinderen, zoals dit wordt beschreven in de wet kinderopvang.

Op de Ollie groep is er plaats voor 16 peuters die begeleid zullen worden door 2 leidsters. Ook hier wordt uiteraard rekening gehouden met het leidster-kind ratio.

Beide groepen beschikken over 1 grote ruimte, waarin de kinderen in hun eigen tempo op ontdekkingsreis kunnen gaan. Op de Bobbi groep zijn er 2 hoge boxen en een grote grondbox voor de allerkleinsten. Er is een voel en speelwand in de vorm van een krokodil. Er is een spiegelwand onder de box, er is een huishoek voor Puk, er is uitdagend spe(e)lmateriaal en uiteraard zijn er tafels voor de eet en drinkmomenten, maar ook om lekker aan te knutselen of te puzzelen. Op de Ollie groep is een leeshoek, een speelhuis met glijbaan, uitdagend spe(e)lmateriaal, ruimte voor de eigen fantasie en ook een huishoek voor Puk. Tussen de beide groepen bevinden zich 2 gezamenlijke slaapkamers, 1 gezamenlijke keuken en 1 gezamenlijke verschoonruimte.

Verder is er voor de beide groepen een grote gezamenlijke buitenspeelruimte met een zandbak, een kunstgrasveld met een speeltoestel, waarop ze kunnen klimmen en glijden en uiteraard een flink stuk plein, waar de kinderen lekker kunnen spelen en rijden met autootjes en fietsjes.
Kijkt u maar eens rond op de site, zodat u een indruk op kunt doen. Uiteraard bent u ook altijd welkom om even langs te komen.

BSO de Nemo’s bestaat uit 2 basis groepen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. BSO de Nemo’s (talentlokaal) en BSO de Dory’s (speellokaal). We bieden Voorschoolse opvang, Naschoolse opvang en Vakantie opvang. In totaal kunnen er per dag 38 kinderen spelen op de BSO. Na het drinkmoment in de basisgroep mogen de kinderen in beide lokalen spelen, zodat ze veel keuze hebben in wat ze willen doen en met wie ze willen spelen.
BSO de Nemo’s is ingericht met een speelkeukentje, een bank om lekker op te kunnen relaxen en lezen en we kunnen lekker filmpjes kijken of beweeg en dansoefeningen doen op het grote scherm. Verder hebben we een hele grote kast vol met spe(e)lmateriaal, waar de kinderen iedere dag gebruik van kunnen maken.  Voldoende ruimte dus voor creativiteit en ontspanning. BSO de Dory’s is in het speellokaal. Hier kan er lekker bewogen worden. Ook kunnen er bakken met speelgoed vanuit BSO de Nemo’s meegenomen worden om lekker mee te spelen. Tevens maken we gebruik van het buitenspeelplein van de school, waardoor de kinderen ook na een lange schooldag hun energie nog weer even lekker kwijt kunnen door met elkaar verschillende speel en spelactiviteiten te ondernemen. Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie? Loop gezellig even binnen!

 

Contact Info

Websitehttp://www.kcbobbi.nl

Vacatures bij Kindercentrum Bobbi

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.