Kdv De Melkfabriek

  • Aandacht en geborgenheid, dat is zo fijn!
  • Utrecht

Over Kdv De Melkfabriek

Kinderdagverblijf De Melkfabriek onderscheidt zich onder andere in biologische voeding en verzorgingsproducten, uitdagend ontwikkelingsmateriaal, spelen met muziek, kennismaken met de Engelse taal en kinderyoga voor een energieke, hippe en ontspannen opvang. Onze naam past bij de rustige en industriële inrichting. Voor een vertrouwde maar ook warme sfeer, waar rust en geborgenheid centraal staan.

Wij bevinden ons middenin het mooie Utrecht. De eerste vestiging tussen de wijken Wittevrouwen en Oudwijk op de alom bekende Biltstraat. De tweede vestiging in het centrum, aan de rand van Wittevrouwen en de Vogelenbuurt, in een van de meest historische straatjes van Utrecht; de Ridderschapstraat.

Wij zijn in 2010 gestart met onze vestiging op de Biltstraat. In het oude pand van apotheek Bogaert bevindt zich nu een ruim en licht opgezet kinderdagverblijf. Aan de achterkant van het pand bevindt zich een zeer ruime buitenruimte (270m2), welke avontuurlijk is aangelegd om heerlijk te kunnen spelen, glijden, fietsen en scheppen.

Wegens groot succes is De Melkfabriek in 2013 een tweede vestiging gestart aan de Ridderschapstraat, in een prachtig monumentaal koetshuis met eveneens een grote buitenruimte van 300m2.

In augustus 2016 is de derde vestiging van De Melkfabriek geopend in de kinderrijke wijk Tuindorp, gelegen aan de Raiffeisenlaan. Tegenover een mooi omheinde ruime speelplaats, in de wijk bekend als ’t Lupieveldje, bevindt zich wederom een kleinschalige locatie met één peutergroep en één baby-dreumesgroep.

In 2019 hebben we twee prachtige nieuwe locaties geopend.

Tegen de grens van Tuindorp ligt onze vierde vestiging in Groenekan. Een mooi vrijstaand monumentaal pand tussen de weilanden.

Onze vijfde vestiging is gevestigd in De Bilt. Wij bevinden ons daar tussen een basisschool en een dagbesteding voor ouderen in. Mooi hoe hier verschillende maatschappelijke doeleinden naast elkaar leven.

Onze tool is spelenderwijs ontwikkelen, ons doel is aandacht voor elk uniek kindje. Wij zijn tevreden als je zorgeloos naar je werk kan gaan en je kindje een fijne vertrouwde plek heeft dat meer biedt dan opvang alleen. Waar aandacht, veiligheid en geborgenheid centraal staan.

Extra info

Locaties2 locaties in Utrecht binnenstad, 1 in Tuindorp, 1 in Groenekan en 1 locatie in De Bilt

Extraatjes

  • Gratis sporten na werktijd in de vorm van een bootcamp
  • Maandelijks professionele massage
  • Fietsplan
  • Leuke teamuitjes

Vermeldingen in het nieuws

Jochem van Gelder bij De Melkfabriek!https://youtu.be/sazTY041PXQ

Vacatures bij Kdv De Melkfabriek

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.