Over KC Ikke Ook

Kindercentrum Ikke Ook is een middelgroot kindercentrum in het Oude Noorden van Rotterdam. Ons kinderdagverblijf en BSO is gehuisvest in een middelgroot pand aan de Soetendaalseweg. Het kindercentrum is huiselijk van opzet. Daarnaast is Kindercentrum Ikke Ook een Lekker Fit locatie.

Wij verzorgen opvang voor kinderen vanaf ongeveer acht weken tot dertien jaar. De kinderen zijn ingedeeld in groepen. In iedere groep zitten kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd en hetzelfde ontwikkelingsniveau.

Kindercentrum Ikke Ook heeft niet gekozen voor één specifieke pedagogische leerschool; er zijn verschillende stromingen gecombineerd met onze eigen inzichten.

Het vertrekpunt is het kind. Ieder kind beschouwen we als uniek, met een eigen tempo, temperament en talent. Wij willen dat kinderen zich ontwikkelen tot zelfstandige mensen en dat ze leren wat ze met hun eigen talenten en mogelijkheden kunnen, met respect voor zichzelf en anderen.

In de visie van Kindercentrum Ikke Ook staan de begrippen kwaliteit, professionaliteit, openheid en sfeer centraal. Het pand waarin wij zijn gehuisvest is knus van opzet, het heeft een uitnodigende en huiselijke sfeer. Kleurstelling en inrichting sluiten aan op de belevingswereld van de kinderen. De ruimtes zijn veilig en schoon. Kinderen kunnen zo vol overgave spelen en bewegen. Kindercentrum Ikke Ook biedt een uitdagende omgeving die kinderen stimuleert en prikkelt. Kinderen worden op een veilige manier op weg geholpen de wereld te verkennen. Hierdoor leert het kind op zichzelf en zijn omgeving te vertrouwen. Ons kindercentrum wil zich onderscheiden door een kwalitatief uitstekende kinderopvang, passend bij de wensen van de ouders en/of verzorgers.

 

Contact Info

Websitehttp://www.kcikkeook.nl

Vacatures bij KC Ikke Ook

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.