Over KC Grebbe

Kinderopvang Grebbe ligt midden in de groene Tilburgse wijk De Blaak (Tilburg Zuid) en is de plaats waar kinderen elkaar op jonge leeftijd al leren kennen. Bij het kinderdagverblijf leggen veel kinderen al de basis voor een jarenlange vriendschap en een geweldige jeugd in deze kindvriendelijke wijk.

Op 6 april 2020 starten we in ons nieuwe pand. Hierin is de dagopvang en de BSO gevestigd. er zijn vier BSO ruimtes met allemaal een eigen thema. Zo is er een muziekruimte, een bewegingsruimte, natuurruimte en een atelier/techniekruimte aanwezig.

Het kinderdagverblijf Grebbe heeft twee groepen met kinderen van 0 tot ongeveer 2 jaar en 2 groepen speciaal voor peuters. De kinderen spelen in verschillende leeftijdsgroepen om op die manier de professionele begeleiding van de kinderen aan te laten sluiten op de leeftijdsspecifieke en individuele wensen en belangen van ieder kind.

Onze gediplomeerde leiding volgt de ontwikkeling van uw kind en zorgt voor een ontwikkelingsgericht activiteitenaanbod. Ze zorgen voor een goede sfeer in de groep en laten de kinderen lekker kind zijn. We kiezen voor een open sfeer, de speelhal en de buitenruimte gebruiken we samen. Zo kunnen de kinderen naast hun vertrouwde groepsruimte ook rennen in de actieve ruimte.

Vacatures bij KC Grebbe

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.