Graaf Jantje Kinderopvang

Over Graaf Jantje Kinderopvang

Kinderopvang Graaf Jantje B.V. biedt met veel plezier deskundige kinderopvang in een natuurlijke omgeving, dicht bij school en midden in het dorp. Sinds 2009 zijn we actief in Harfsen en inmiddels ook gevestigd in Gorssel, Joppe en Laren.

Met onze huiselijke inrichting en natuurlijke buitenspeelruimtes willen wij kinderen een vertrouwde, vrolijke en gezellige omgeving bieden met volop mogelijkheden voor uitdaging, spel en beweging. Onder begeleiding van onze professionele pedagogisch medewerkers krijgt ieder kind volop kans zich te ontplooien, waarbij we natuurlijk altijd rekening houden met haar of zijn leeftijd en ontwikkeling. Kwaliteit en veiligheid zijn hierbij heel belangrijk.

Wij besteden voortdurend aandacht aan het verbeteren van onze werkwijze en voorzieningen, uiteraard met oog voor de wensen van de kinderen en hun ouders!

We kiezen bewust voor een kleine opzet en een persoonlijke benadering. Onze groepen zijn klein en intiem en worden altijd begeleid door onze vaste medewerkers. Wij werken niet met invalkrachten, maar zijn wel een erkende stage-/leerplek.

Contact Info

Websitehttps://graafjantje.com/

Vacatures bij Graaf Jantje Kinderopvang

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.