Over Expertisecenter Onderwijs en Zorg (EOZ)

De taak van het Expertisecenter Onderwijs en Zorg (EOZ) op Bonaire is het bieden van ondersteuning en begeleiding aan leerlingen en studenten die door leer-, sociaal-emotionele- en/of gedragsproblemen vast dreigen te lopen in het onderwijs. Het gaat daarbij om het bieden van zorg in aanvulling op de zorg die al door school wordt geboden. De samenwerking tussen school en EOZ speelt hierbij een belangrijke rol.

Bij deze ondersteuning, begeleiding en samenwerking komen verschillende medewerkers van EOZ in beeld. Bij het EOZ werken casemanagers (orthopedagogen en psychologen), teamleiders, schoolmaatschappelijk werkers, één test assistent, twee officemedewerkers en een directrice. Bij ´functies´ kunt u lezen wat de taken van de verschillende medewerkers zijn.

Verder geeft het EOZ trainingen aan leerlingen en studenten. Hierbij kan gedacht worden aan een Sociale Vaardigheidstraining(SOVA), een Faalangsttraining of een Agressie Regulatie Training (ART). Daarnaast worden informatieve lezingen of workshops gehouden voor docenten en/of IB-ers, waarbij diverse leer- en gedragsproblemen of stoornissen worden behandeld en concrete adviezen worden gegeven voor de begeleiding in de praktijk

Contact Info

Websitehttps://www.eoz-bonaire.org/

Vacatures bij Expertisecenter Onderwijs en Zorg (EOZ)

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.