Dynamo Voorscholen

  • Dynamo beweegt tot meedoen!
  • Amsterdam

Over Dynamo Voorscholen

Dynamo Amsterdam stimuleert bewoners om actief deel te nemen aan de samenleving, zodat niemand aan de kant hoeft te staan. Dynamo biedt in Amsterdam een compleet aanbod van welzijnswerk, maatschappelijke dienstverlening en kinderopvang. Kinderopvang is een belangrijk onderdeel daarvan en wordt aangeboden onder de naam Dynamo Voorscholen.  (https://dynamopeuters.nl/dynamo-voorschool-amsterdam/).

Dynamo Voorscholen biedt vanuit 35 voorscholen in Amsterdam, aan kinderen van twee tot vier jaar op een spelende wijze voorbereiding op het basisonderwijs. Dynamo heeft locaties in de stadsdelen Oost, Zuid, West en Centrum. Dynamo is een maatschappelijke organisatie die er is voor iedereen; inclusie en diversiteit nemen bij Dynamo een heel belangrijke plek in.

Dynamo Voorscholen wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen in Amsterdam zo goed mogelijk voorbereid naar de basisschool gaan. Dat is waar wij voor staan. Dynamo is er voor ieder kind en biedt steeds ondersteuning ‘op maat’ in de ontwikkeling van kinderen. Zo werken wij bijvoorbeeld met verschillende VVE programma’s.

Dynamo werkt daarvoor intensief samen met het onderwijs. Zij neemt actief deel aan het vormen van integrale kindcentra (IKC’s). Dynamo werkt verder samen met een uitgebreid netwerk van verschillende specialistische organisaties rondom kind ontwikkeling in Amsterdam. Dynamo gelooft erin dat organisaties samen meer zullen bereiken voor kinderen.

Dagelijks werken de 150 betrokken en bevlogen medewerkers van Dynamo Voorscholen samen hard aan het leveren van de allerbeste opvang en de doorgaande lijn met de basisschool.

Professionaliteit en hoge kwaliteit vinden we bij Dynamo erg belangrijk. Wij hebben al lange tijd een goede naam en deze willen we hoog houden! Dynamo is HKZ gecertificeerd en wij bieden een uitgebreid aanbod aan opleiding en ontwikkeling. Het versterken van de pedagogische kwaliteit en de ouderbetrokkenheid wordt mede door de inzet van de Pedagogisch Coaches en Coördinatoren Ouderbetrokkenheid gerealiseerd.

Vacatures bij Dynamo Voorscholen

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.