Over DONS opvang

Ga je mee met DONS?
Met een team dat bestaat uit ervaren kunst- en bewegingsdocenten zorgen wij voor wonderlijke avonturen na school. Wij geloven al meer dan tien jaar in de verbindende kracht van expressie en laten kinderen met een open blik naar zichzelf en de wereld kijken.

Wij zijn niet zomaar een opvang, bij ons ga je op reis in het onbekende. Zodra de laatste schoolbel is gegaan toveren wij de school om tot een bijzondere plek waar kinderen zich kunnen verliezen in hun fantasie, energie en expressie. Onder begeleiding van een bevlogen team kunnen ze vrij ravotten en spelen maar ook meedoen in allerlei leuke en leerzame activiteiten rondom theater, muziek, beeldende vorming, dans en sport.

DONS biedt een andere kijk op opvang. We hebben een unieke werkwijze die tot uiting komt in de activiteiten en begeleiding, maar bovenal in het gevoel: Ik hoor bij DONS! Door bij uitstek te focussen op creativiteit, fysieke ontwikkeling en expressie willen wij het schoolaanbod complimenteren; waar het reguliere onderwijs zich veel richt op de ratio, kennis en toetsing helpt DONS de emotionele en creatieve kant van het brein te ontwikkelen.

Vacatures bij DONS opvang

    Melding toevoegen
    Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.